Kepti ananasai su ledais

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Desertui:
  • Ananasai , 1 v.š.
  • Rudasis cukrus , 100 gr.
  • Ledai , 400 ml
Padažui:
  • Apelsinai , 2 vnt.
  • Romas , 3 v.š.
  • Sviestas , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ananasą supjaustykite griežinėliais ir apvoliokite rudajame cukruje. Jei naudosite konservuotą ananasą - jį gerai nusausinkite. Ananasą pakepkite grilyje arba orkaitėje su trupučiu aliejaus maždaug 20 minučių (kiekvienai pusei).

  2. Ruošiame padažą. Ištirpinkite sviestą, supilkite išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitinkite apie 15 minučių.

  3. Iškeptus ananasus išdėliokite į lėkštutes, uždėkite ledų ir apipilkite padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė: Marija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama