Kepti ananasai su ledais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Desertui:
- Ananasai , 1 v.š.
- Rudasis cukrus , 100 gr.
- Ledai , 400 ml
Padažui:
- Apelsinai , 2 vnt.
- Romas , 3 v.š.
- Sviestas , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Ananasą supjaustykite griežinėliais ir apvoliokite rudajame cukruje. Jei naudosite konservuotą ananasą - jį gerai nusausinkite. Ananasą pakepkite grilyje arba orkaitėje su trupučiu aliejaus maždaug 20 minučių (kiekvienai pusei).
Ruošiame padažą. Ištirpinkite sviestą, supilkite išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitinkite apie 15 minučių.
Iškeptus ananasus išdėliokite į lėkštutes, uždėkite ledų ir apipilkite padažu. Skanaus
Receptą atsiuntė:
Marija
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai