Kiaulienos kepsniai su vynuogėmis

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiaulienos kepsniai , 4 vnt.
  • Raudonosios vynuogės , 4 sauj.
  • Aliejus , 4 v.š.
  • Čiobreliai , 2 a.š.
  • Raudonėliai , 2 v.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Skardą patepkite trupučiu aliejaus. Sudėkite plautas, nusausintas vynuoges. Jas apšlakstykite dar trupučiu aliejaus, apiberkite čiobreliais. Vynuoges kepkite apie 20 min. iki kol jos susiraukšlės ir ims trūkinėti.

  2. Kiaulienos kepsnius pamuškite, ištrinkite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių po 5-7 min. iki kol pilnai iškeps.

  3. Kepsnius dėkite į lėkštes, uždėkite vynuogių ir užpilkite sučių iš skardos, pabarstykite raudonėliais.

  4. Tiekite su salotomis ar patinkančiu garnyru.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama