Kiaulienos troškinys su kriaušėmis ir bulvėmis

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Kiauliena, liesa , 500 gr.
  • Bulvės , 500 gr.
  • Raudonas vynas , 200 ml
  • Kriaušės , 2 vnt.
  • Miltai , 2 v.š.
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
  • Aliejus , 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, juos ištrinkite druska, pipirais, pavoliokite miltuose. Ir apkepinkite įkaitintame aliejuje iki kol šiek tiek apskrus. Atidėkite.

  2. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, supilkite vyną (jį galima pakeisti sultiniu, taip pat tiks obuolių sultys), įspauskite česnako, maišant pakaitinkite iki kol jo tūris dvigubai sumažės.

  3. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais, juos sudėkite ant troškinimo indo dugno (labiausiai tintų molinis indas), ant jų sudėkite nuskustas, nedideliais gabaliukais supjaustytas kriaušes. Pabarstykite druska. Ant viršaus dėkite kiaulieną, supilkite vyną.

  4. Indą uždenkite arba uždėkite foliją, jeigu nėra dangčio. Statykite į iki 180C įkaitintą orkaitę ir troškinkite apie valandą.

  5. Labai kvapnus ir skanus troškinys.

Receptą atsiuntė: Elvyra

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama