Kokosinis kremas „Raffaello“

  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gr.
  • Baltasis šokoladas , 200 gr.
  • Kondensuotas pienas , 400 gr.
  • Kokosų drožlės , 100 gr.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant puodo su verdančiu vandeniu statykite kitą indą. Į jį berkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir dėkite sviestą. Maišant kaitinkite kol išsilydys. Tuomet sudėkite kondensuotą pieną, išmaišykite, dar šiek tiek pakaitinkite. Galiausiai suberkite kokosų drožles, permaišykite.

  2. Jeigu kremą naudosite tortų ar kitų gaminių puošimui, tai jį tik šiek tiek atvėsinkite ir iškart naudokite. Jeigu kremą naudosite, kaip užtepą, tai jį sudėkite į stiklainį ir statykite į šaldytuvą 3 - 4 valandoms.

  3. Šis kremas tinka tiek tortų, pyragaičių, eklerų gamyboje, tiek ir kaip užtepas skrebučiams, bandelėms.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama