Labai skanūs pyragėliai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
- Kvietiniai miltai , 1 kg
- Kiaušiniai , 12 vnt.
- Mielės , 30 gr.
- Druska , 1 a.š.
- Pienas/vanduo , 2 stikl.
- Sviestas , 6 v.š.
- Sūris , 700 gr.
- Cukrus , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Šiltame piena arba vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, mieles, įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite miltus, 4 šaukštus sviesto, užminkykite tešlą.
Padalinkite tešlą į 10 dalių, kiekvieną iškočiokite į apvalų blynelį.
Į kiekvieno blynelio vidurį įdėkite tarkuoto sūrio, paskleiskite taip, kad liktų 1 cm pločio krašteliai.
Kraštus užlankstykite, formuokite valtelės formos pyragėlius. Patepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pusiau iškeps.
Į kiekvieno pyragėlio vidurį įdėkite po gabaliuką sviesto ir įmuškite po kiaušinį. Kepkite, kol pabals baltymai.
Receptą atsiuntė:
Renata
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (2)
Labai primena gruziniškus pyragėlius chačiapuri...