Labai skanūs pyragėliai

  •  
  • 3.9 5 12
  •  
  • 3.9 5 12
  •  
  • 3.9 5 12
  •  
  • 3.9 5 12
  •  
  • 3.9 5 12
13 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai , 1 kg
  • Kiaušiniai , 12 vnt.
  • Mielės , 30 gr.
  • Druska , 1 a.š.
  • Pienas/vanduo , 2 stikl.
  • Sviestas , 6 v.š.
  • Sūris , 700 gr.
  • Cukrus , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame piena arba vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, mieles, įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite miltus, 4 šaukštus sviesto, užminkykite tešlą.

  2. Padalinkite tešlą į 10 dalių, kiekvieną iškočiokite į apvalų blynelį.

  3. Į kiekvieno blynelio vidurį įdėkite tarkuoto sūrio, paskleiskite taip, kad liktų 1 cm pločio krašteliai.

  4. Kraštus užlankstykite, formuokite valtelės formos pyragėlius. Patepkite plaktu kiaušiniu.

  5. Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pusiau iškeps.

  6. Į kiekvieno pyragėlio vidurį įdėkite po gabaliuką sviesto ir įmuškite po kiaušinį. Kepkite, kol pabals baltymai.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai (2)

Jurgajure 2013-10-17 09:59
Gražiai ir skaniai atrodo.
Labai primena gruziniškus pyragėlius chačiapuri...
S. 2013-10-13 22:12
Tik reikia kad kiaušinis labiau sukeptų nes žalio nemėgstu o antra valgant bėgs per rankoves.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama