Lavašo traškučiai su sūriu

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Lavašas , 4 vnt.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Grietinė , 200 gr.
  • Kietasis sūris , 150 gr.
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Druska, pipirai, žalumynai, kiti prieskoniai , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Lavašą supjaustykite juostelėmis, kvadratėliais ar trikampėliais.

  2. Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite.

  3. Sumaišykite aptepą: grietinę išmaišykite su šiek tiek išplaktu kiaušiniu, berkite druskos, patinkančių prieskonių, prieskoninių žolelių, įspauskite česnako. Gerai išmaišykite.

  4. Kiekvieną lavašo gabaliuką aptepkite pasiruoštu aptepu. Pabarstykite sūriu.

  5. Lavašo traškučius kepkite gerai įkaitintoje (iki 180°C) orkaitėje apie 10-15 min. Iki kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus.

  6. Labai skanūs ir lengvai paruošiami traškučiai, kurių skonį lengva keisti renkantis skirtingus prieskonius, sūrius ar jų mišinius. Puikūs tiek karšti, tiek ir šalti.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama