Lęšių, burokėlių ir kriaušių salotos

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Salotinės sultenės , 2 sauj.
  • Avinžirniai (konservuoti arba virti) , 1 sauj.
  • Kriaušė , 1 vnt.
  • Burokėlis (virtas arba keptas) , 1 vnt.
  • Citrinų sultys , 1 v.š.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lęšius sumaišykite su sultenėmis, citrinų sultimis, aliejumi, dėkite į lėkštę. Ant viršaus užberkite kubeliais pjaustytą kriaušę ir virtą burokėlį. Pagardinkite druska, pipirais, galima užbarstyti ir čili ar kajeno pipirų.

  2. Ypač greitai paruošiamos, skanios, lengvos salotos. Vietoje sultenių galima naudoti špinatus ar kitokius salotų lapus, jų mišinius. Lęšius galima pakeisti avinžirniais ar pupelėmis. Papildomai galima įdėti virtos, orkaitėje ar grilyje keptos vištienos.

Receptą atsiuntė: Asta

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama