Lietinių ir varškės apkepas

  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Lietiniai blynai , 7 vnt.
  • Varškė , 300 gr.
  • Cukrus , 4 v.š.
  • Vanilinis cukrus , 2 v.š.
  • Grietinėlės , 120 ml
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Sviestas , 50 gr.
  • Aliejaus , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišykite su varške, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Taip pat galima įtarkuoti obuolių, įdėti smulkintų džiovintų vaisių ar riešutų.

  2. Varkės mase ištepkite lietinius, juos pjaukite į tris dalis.

  3. Kepimo indą patepkite aliejumi. Dėkite susuktus lietinius. Kiaušinius išplakite ir sumaišykite su grietinėle. Pilkite ant lietinių.

  4. Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

lora 2016-04-15 22:44
kaip gali buti airiskas receptas , jei airiai nezino kas yra varske ?

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama