Makaronai su vištiena ir grybais

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Makaronai , 400 gr.
  • Grybai , 250 gr.
  • Poras , 0,5 vnt.
  • Vyšniniai pomidorai , 250 gr.
  • Vištienos filė , 250 gr.
  • Baltas sausas vynas , 50 ml
  • Druska, pipirai, raudonėlis, kiti prieskoniai , 1 žiups.
  • Petražolės , 1 pund.
  • Tarkuotas sūris , 70 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus virkite 3 minutėmis trumpiau, nei nurodyta ant pakelio.

  2. Grybus išvirkite. Jeigu naudojate pievagrybius, tai virti nebūtina.

  3. Didelėje keptuvėje ar nesvylančiame puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite kubeliais pjaustytus grybus, tuomet sudėkite grybus, sudėkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištienos filė, supilkite vyną (jo naudoti nebūtina), patroškinkite iki kol vynas šiek tiek nugaruos. Įdėkite perpus perpjautus pomidoriukus, įpilkite šaukštą vandens. Troškinkite dar porą minučių. Suberkite virtus makaronus, pagardinkite druska, pipirais, raudonėlių, kitais mėgiamais prieskoniais, išmaišykite ir dar 2-3 min. troškinkite.

  4. Paruoštus makaronus tiekite apibėrę kapotomis petražolėmis, tarkuotu kietuoju sūriu.

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama