Mėlynųjų kopūstų salotos su riešutais, spanguolėmis

  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Mėlynasis kopūstas , 600 gr.
  • Obuolys , 1 vnt.
  • Džiovintos spanguolės , 1 sauj.
  • Riešutai (graikiniai) , 1 sauj.
  • Morkos , 2 vnt.
  • Petražolės , 0,5 pund.
  • Medus , 1 v.š.
  • Citrinų sultys , 2 v.š.
  • Aliejus , 4 v.š.
  • Tarkuotas imbieras , 1 a.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš pradžių pasiruoškite užpilą salotoms. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, medų, įdėkite sutarkuoto imbiero, sukapotų petražolių, druskos, pipirų.

  2. Kopūstą smulkiai supjaustykite. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Obuolį smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, pridėkite riešutų (galima paskrudinti), džiovintų spanguolių. Salotas iškart užtaisykite užpilu, kad obuoliai nespėtų patamsėti. Gerai išmaišykite ir palikite valandėlę pasimarinuoti.

  3. Ryškaus skonio, dietinės salotos. Galima valgyti vienas arba tiekti kaip garnyrą prie įvairių patiekalų.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama