Mėsa grybų ir sūrio padaže

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kiauliena , 1,5 kg
  • Pievagrybiai , 500 gr.
  • Lydytas sūris , 250 gr.
  • Pomidorų pasta , 1 v.š.
  • Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite iki tolygaus apskrudimo.

  2. Pievagrybius pavalykite, supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Sudėkite į keptuvę su apkepusia mėsa. Pagardinkite šaukštu pomidorų pastos. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite lydytą sūrelį, vėl gerai išmaišykite. Jeigu troškinys labai tirštas, tai šliūkštelėkite šlakelį vandens arba sultinio. Pagardinkite druska (jos reikėtų dėti labai saikingai, kadangi lydytas sūrelis ganėtinai sūrus), pipirais, mėgiamais prieskoniais.

  3. Viską uždenkite ir dar šiek tiek patroškinkite.

  4. Patiekite su mėgiamu garnyru.

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama