Mėsa grybų ir sūrio padaže
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
- Kiauliena , 1,5 kg
- Pievagrybiai , 500 gr.
- Lydytas sūris , 250 gr.
- Pomidorų pasta , 1 v.š.
- Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite iki tolygaus apskrudimo.
Pievagrybius pavalykite, supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Sudėkite į keptuvę su apkepusia mėsa. Pagardinkite šaukštu pomidorų pastos. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite lydytą sūrelį, vėl gerai išmaišykite. Jeigu troškinys labai tirštas, tai šliūkštelėkite šlakelį vandens arba sultinio. Pagardinkite druska (jos reikėtų dėti labai saikingai, kadangi lydytas sūrelis ganėtinai sūrus), pipirais, mėgiamais prieskoniais.
Viską uždenkite ir dar šiek tiek patroškinkite.
Patiekite su mėgiamu garnyru.
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai