Mėsa su grybais ir sūriu

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiaulienos karbonadas , 4 gab.
  • Bet kokie grybai , 200 gr.
  • Pomidoras , 1 vnt.
  • Sūris , 250 gr.
  • Majonezas , 250 gr.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustytą mėsą pamuškite per plėvelę ir sudėkite į aliejumi išteptą skardą. Pabarstykite druska ir prieskoniais.

  2. Pomidorą nuplikinkite, nulupkite, supjaustykite riekutėmis ir sudekite ant viršaus.

  3. Sūrį stambiai sutarkuokite, trečdalį užberkite ant mėsos su pomidorais.

  4. Grybus sudėkite ant viršaus (jei naudojate šaldytus - galima ir neatitirpinti), šiek tiek apipilkite majonezu (nepadauginkite), pabarstykite druska ir likusiu sūriu, įkiškite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

  5. Jei naudosite supjaustytus pievagrybius, patiekalas atrodys tvarkingiau - grybai nekyšos iš sūrio.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai (1)

rina 2014-01-09 17:26
ruretu gautis neblogai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama