Migdolų pienas

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Migdolai , 240 gr.
  • Medus , 1 v.š.
  • Vanduo , 4 stikl.
  • Vanilės ekstraktas , 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Užpilkite migdolus vandeniu, palaukite mažiausiai 6 valandas, nupilkite.

  2. Sudėkite riešutus į virtuvinį kombainą, užpilkite 4 stiklinėmis šalto vandens ir plakite, kol susidarys putos.

  3. Įdėkite medaus ir vanilės ekstrakto, plakite dar 20-30 sekundžių.

  4. Perkoškite per kelis marlės sluoksnius. Pienas paruoštas!

  5. Jeigu norite, į pieną galima įmaišyti 2 šaukštus kakavos arba prieskonių (pavyzdžiui, truputį cinamono ar muskato riešuto).

Receptą atsiuntė: Ligita

Komentarai (1)

Saulė 2015-06-30 13:44
Pasidalinsiu patarimu mamytėms, kurios kaip ir aš, neturi virtuvinio kombaino - turiu nusipirkusi delimano smulkintuvą (tą mažiuką) iš maximos, tai jame irgi kuo puikiausiai galima susmulkinti riešutus. Beje, čia nepaminėta, tai pridėsiu - tokį pieną šaldytuve galima drąsiai laikyti 5 - 7 dienas.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama