Nekeptas citrininis sūrio tortas

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Ingredientai:
  • Sviestas , 120 gr.
  • Sausainiai (paprasti) , 170 gr.
  • Kreminis sūris (pvz., „Philadelphia“) , 450 gr.
  • Kondensuotas pienas , 400 gr.
  • Nutarkuota citrinų žievelė , 2 v.š.
  • Citrinų sultys , 3 v.š.
  • Vanilės ekstraktas , 0,5 a.š.
  • Želatina , 2 v.š.
  • Vanduo , 4 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su lydytu sviestu. Šiuo mišiniu išklokite kepimo popieriumi išklotą pyragą formą, suformuojant neaukštus kraštelius.

  2. Želatiną užpilkite drungnu vandeniu, kad apsemtų ir palikite išbrinkti, tuomet pašildykite, kad ištirptų.

  3. Kreminį sūrį, kondensuotą pieną, vanilinį ekstraktą, citrinos žievelę, citrinos sultis išplakite, įmaišykite tirpintą želatiną, perplakite. Supilkite ant sausainių pagrindo, laikykite šaldytuve, kol sustings.

  4. Galite papuošti įvairiais vaisiais, uogomis, citrinų griežinėliais ar apibarstyti nutarkuota citrinos žievele.

  5. Citrininis sūrio tortas paruošiamas greitai ir nesudėtingai. Jis sotus ir skanus, tačiau kartu maloniai gaivus, turi vos vos rūgštelės.

Receptą atsiuntė: Elena

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama