Nekeptas šokoladinis pyragas

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Rikotos suris , 450 gr.
  • Cukrus , 0,25 stikl.
  • Apelsinų ekstarktas , 1 a.š.
  • Džiovinti vaisiai , 0,3 stikl.
  • Migdolai , 0,25 stikl.
  • Gabaliukais laužytas šokoladas , 1,25 stikl.
  • Biskvitiniai torto pagrindai , 500 gr.
  • Juoda tirpi kava , 1 a.š.
  • Sviestas , 6 v.š.
  • Skaldyti migdolai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite rikotos sūrį, cukrų ir apelsinų ekstraktą. Suberkite vaisius, migdolus ir ketvirtadalį stiklinės smulkiai supjaustyto šokolado, išmaišykite.

  2. Supjaustykite biskvitą (reikės 4 lakštų). Turimą masę padalinkite į 3 dalis ir sluoksniuokite su biskvitu. Apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

  3. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, sumaišykite su stipria kava. Sudėkite sviestą, kai masė bus vienalytė - nukaiskite, palikite atvėsti 2 valandoms.

  4. Ištepkite pyragą, šonus aplipinkite skaldytais migdolais.

Receptą atsiuntė: Stasė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama