Obuolių pyragas su šokolado padažu

  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
11
Reikės:
  • Kiaušiniai , 9 vnt.
  • Cukrus , 200 gr.
  • Miltai , 400 gr.
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vnt.
  • Šokoladas , 200 gr.
  • Pienas , 4 v.š.
  • Cinamonas , 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius gerai išmaišykite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų.

  2. Baltymų putas atsargiai išmaišykite į trynius, neskubėdami ir lėtai maišydami suberkite miltus ir kepimo miltelius.

  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi, sukrėskite tešlą ir išlyginkite jos paviršių. Obuolius išvalykite ir supjaustykite riekelėmis.

  4. Obuolių riekeles sudėkite ant tešlos. Paruoštą pyragą kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių. Pyragą reikia kepti to, kol jis gražiai paruduos.

  5. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su pienu bei cinamonu ir patiekite kartu su karštu pyragu.

Receptą atsiuntė: Vida

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama