Obuolių pyragas su šokoladu

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai , 200 gr.
  • Sviestas , 100 gr.
  • Cukrus , 50 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Vanduo , 1 v.š.
  • Obuoliai , 4 vnt.
  • Šokoladas , 100 gr.
  • Neriebi grietinėlė , 150 ml
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite minkštą sviestą, beveik visą cukrų, šaukštą vandens ir 1 trynį.

  2. Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, išminkykite tešlos gumulą ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

  3. Kepimo formą patepkite riebalais ir išklokite iškočiota tešla, pabarstykite tarkuotu šokoladu.

  4. Išplakite baltymą ir likusį kiaušinį su pora šaukštų cukraus ir grietinėle.

  5. Išdėliokite ant šokolado nuskustus ir supjaustytus obuolius be sėklalizdžių, užpilkite paruošta mase ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.

  6. Atvėsinkite ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Saulė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama