Originalus picos vyniotinis

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Picos tešla , 400 gr.
  • Sūris , 250 gr.
  • Kumpis , 250 gr.
  • Aliejus , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą galite pasiruošti ir patys. Picos tešla: nepilną (maždaug 3/4) puodelį šilto vandens sumaišykite su 7 gramais sausų mielių, šaukšteliu cukraus ir žiupsniu druskos. Uždenkite. Palikite šiltai 5-10 min. 2 puodelius miltų persijokite, į juos pilkite 2 valg. šaukštus aliejaus ir mielių bei vandens mišinio. Sumaišykite, perminkykite iki kol tešla bus elastinga. Pridenkite. Laikykite šiltai apie pusvalandį. Vėliau dar perminkykite ir kočiokite.

  2. Picos tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ant jo dėkite labai plonai plaustyto kumpio, berkite sutarkuoto sūrio ir susukite vyniotinį. Visus kraštus užspauskite, sulyginkite. Viršų galite patepti aliejumi.

  3. Dėkite į riebalais pateptą ir miltais apibertą skardą. Kepkite iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Iškepus 10 min. pavėsinkite ir pjaustykite drėgnu peiliu.

  4. Galite naudoti ir papildomų ingredientų - žalumynų, daržovių. Tiks bet koks kumpis, dešra, įvairūs mėsos likučiai. Supjaustytus vyniotinio gabaliukus skanu apsitepti garstyčiomis ar kitokiu padažu.

  5. P.S. Galite paruošti iškart kelis vyniotinius, juos užšaldyti ir šiek tiek atšildžius vėliau kepti. Puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams!

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama