Orkaitėje toškintos vištų širdelės su bulvėmis

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištų širdelės , 500 gr.
  • Bulvės , 1 kg
  • Grietinė , 3 v.š.
  • Žalumynai
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Širdeles nuplaukite, pašalinkite nereikalingus riebalus, virkite 20-30 minučių. Nugraibykite putas, kad sultinys būtų skaidrus - jo jums prireiks.

  2. Sudėkite į karščiui atsparų indą virtas širdeles ir nuskustas kubeliais supjaustytas bulves, pabarstykite smulkintais žalumynais, druska, pipirais, įdėkite perspausto česnako.

  3. Užpilkite sultinio ir grietinės mišiniu, išmaišykite, uždenkite ir įkiškite į orkaitę maždaug pusvalandžiui.

Receptą atsiuntė: Daiva

Komentarai (1)

lilija 2013-10-10 15:01
skaniau yra kalakutu širdeeles perpjauni per puse pamuši,kaip karbinadą apibarstai prieskoniais ir kepi kaptuveje,labai skanu pamėginkit

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama