Persikinis sūrio tortas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Paprasti sausainiai , 200 gr.
  • Sviestas , 100 gr.
  • Konservuoti persikai , 400 gr.
  • Grietinė (natūralus jogurtas) , 200 gr.
  • Kreminė varškė (ricotta) , 100 gr.
  • Cukrus , 50 gr.
  • Želatina , 10 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Sviestą išlydykite ir sumaišykite su trupiniais. Šia mase išklokite kepimo formą.

  2. Želatiną užpilkite 100 ml drungno vandens ir palikite išbrinkti. Želatinai išbrinkus ją sumaišykite su cukrumi ir vis maišant kaitinkite iki kol ištirps cukrus. Persikus pertrinkite maisto smulkintuvu, sumaišykite su grietine (arba natūraliu jogurtu), želatinos ir cukraus mase. Sukrėskite kreminę varškę ir labai gerai permaišykite.

  3. Persikinės varškės masę kraukite ant sausainių pagrindo. Dėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.

  4. Paruoštą pyragą galima puošti persikų gabaliukais, plakta grietinėle, mėtų lapeliais.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama