Persikinis sūrio tortas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
- Paprasti sausainiai , 200 gr.
- Sviestas , 100 gr.
- Konservuoti persikai , 400 gr.
- Grietinė (natūralus jogurtas) , 200 gr.
- Kreminė varškė (ricotta) , 100 gr.
- Cukrus , 50 gr.
- Želatina , 10 gr.
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Sviestą išlydykite ir sumaišykite su trupiniais. Šia mase išklokite kepimo formą.
Želatiną užpilkite 100 ml drungno vandens ir palikite išbrinkti. Želatinai išbrinkus ją sumaišykite su cukrumi ir vis maišant kaitinkite iki kol ištirps cukrus. Persikus pertrinkite maisto smulkintuvu, sumaišykite su grietine (arba natūraliu jogurtu), želatinos ir cukraus mase. Sukrėskite kreminę varškę ir labai gerai permaišykite.
Persikinės varškės masę kraukite ant sausainių pagrindo. Dėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Paruoštą pyragą galima puošti persikų gabaliukais, plakta grietinėle, mėtų lapeliais.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai