Portugališki pyragaičiai su šokoladu

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Varškė , 300 gr.
  • Mėtos
  • Cinamonas
  • Sviestas
  • Rudasis cukrus
  • Apelsinų žievelės , 2 vnt.
  • Neriebi grietinėlė , 250 gr.
  • Kartusis šokoladas , 300 gr.
  • Sluoksniuota tešla , 500 gr.
  • Šaldytos vyšnios , 500 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškočiokite sluoksniuotą tešlą ir gausiai pabarstykite tarkuotu šokoladu, cinamonu ir apelsino žievele. Susukite voleliu ir padalinkite į 6 vienodas dalis.

  2. Sudėkite "spirale" į viršų, paspauskite ir iškočiokite blynelius. Aplipinkite apverstas ir aliejumi išteptas formeles, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

  3. Paruoškite įdarą: atitirpinkite vyšnias ir pabarstykite jas ruduoju cukrumi, tada uogas (jau be sulčių) sumaišykite su varške ir padėkite į šaldytuvą. Palikite keletą vyšnių papuošimui.

  4. Supilkite į puodą grietinėlę, pakaitinkite, sudėkite šokoladą ir ištirpinkite, supilkite sultis, išmaišykite. Po truputį sudėkite sviestą, nukaiskite ir leiskite atvėsti.

  5. Sudėkite į krepšelius varškės masę, o ant viršaus užpilkite šokolado. Padėkite sustingti.

  6. Puoškite vyšniomis ir mėtomis.

Receptą atsiuntė: Veronika

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama