Prancūziškas varškės pyragas

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gr.
  • Miltai , 2 stikl.
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
  • Varškė , 400 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Cukrus , 180 gr.
  • Vanilinis cukrus , 2 žiups.
  • Cinamonas , 2 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus bei kepimo miltelius sumaišykite su šaltu sviestu, o tuomet sutrupinkite blenderiu arba peiliu į nedidelius trupinius. Atskirame indelyje sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų ir porą žiupsnelių vanilinio cukraus bei cinamono.

  2. Puse trupinių masės padenkite kepimo formelę. Pasistenkite, kad neliktų jokių tarpelių ir trupinių užtektų formelės šonams apklijuoti. Ant viršaus supilkite visą varškės masę ir padenkite ją likusiais trupiniais.

  3. Kepimo formelę su paruoštu pyragu pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite maždaug 45 minutes. Prieš valgymą leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite su desertiniu padažu arba uogiene.

Receptą atsiuntė: Regina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama