Prancūziškas varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Sviestas , 200 gr.
- Miltai , 2 stikl.
- Kepimo milteliai , 1 a.š.
- Varškė , 400 gr.
- Kiaušiniai , 2 vnt.
- Cukrus , 180 gr.
- Vanilinis cukrus , 2 žiups.
- Cinamonas , 2 žiups.
Gaminimo instrukcija:
Miltus bei kepimo miltelius sumaišykite su šaltu sviestu, o tuomet sutrupinkite blenderiu arba peiliu į nedidelius trupinius. Atskirame indelyje sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų ir porą žiupsnelių vanilinio cukraus bei cinamono.
Puse trupinių masės padenkite kepimo formelę. Pasistenkite, kad neliktų jokių tarpelių ir trupinių užtektų formelės šonams apklijuoti. Ant viršaus supilkite visą varškės masę ir padenkite ją likusiais trupiniais.
Kepimo formelę su paruoštu pyragu pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite maždaug 45 minutes. Prieš valgymą leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite su desertiniu padažu arba uogiene.
Receptą atsiuntė:
Regina
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai