Puodynėse kepti baklažanai

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Baklažanai , 5 vnt.
  • Pievagrybiai , 500 gr.
  • Svogūnai , 4 vnt.
  • Grietinė , 1,5 stikl.
  • Sūris , 100 gr.
  • Druska
  • Miltai
  • aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nuplaukite, supjaustykite riekelėmis ir pabarstykite druska, tada apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Išimkite į lėkštę.

  2. Svogūną nulupkite, grybus nuplaukite. Supjaustykite, apkepinkite ir išimkite atvėsti.

  3. Sluoksniuokite puodynaitėse baklažanus ir grybus su svogūnais taip, kad viršutinis sluoksnis būtų baklažanų. Apipilkite grietine, sumaišyta su 1 šaukštu miltų ir druska. Uždenkite dangteliais ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

  4. Atidenkite, abarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite tol, kol jis apskrus.

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama