Purūs kefyro sklindžiai

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kefyras , 2 stikl.
  • Miltai , 2 stikl.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Cukrus , 2 v.š.
  • Kepimo milteliai , 1 v.š.
  • Druska , 1 žiups.
  • Aliejus (kepimui) , 50 ml
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Tuomet supilkite 3/4 kefyro. Įsijokite miltus. Išplakite. Supilkite likusį kefyrą ir vėl gerai perplakite.

  2. Galiausiai suberkite kepimo miltelius ir greitai išmaišykite tešlą. Tešla iškart pradės truputį putoti, taps puresnė. Ilgai maišyti nereikia, svarbu išsaugoti susidariusius oro burbuliukus, kad sklindžiai būtų purūs.

  3. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus. Kepkite nedidelius sklindžius iki kol parusvės ir pasipūs. Sklindžius sudėkite ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius.

  4. Purius sklindžius tiekite su grietine, medumi, uogiene ar kondensuotu pienu.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama