Purūs varškėčiai

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė (5% riebumo) , 600 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Cukrus , 4 v.š.
  • Manų kruopos , 3 v.š.
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.
  • Miltai , 3 v.š.
  • Razinos (nebūtina) , 1 sauj.
  • Aliejus ar sviestas (kepimui) , 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinkite maisto smulkintuvu ar šakute, įmuškite kiaušinį, berkite cukrų, manų kruopas, kepimo miltelius. Sumaišykite. Įmaišykite razinų ar uogų (jeigu norite ir turite).

  2. Stalą apibarstykite miltais, ant jo dėkite varškės masę, ją susukite į ritinį ir jį supjaustykite ~3 cm gabaliukais. Kiekvieną gabaliuką pakočiokite arba suplokite tarp delnų.

  3. Kepkite svieste ar aliejuje.

  4. Patiekite su grietine, uogomis, vaisiais, uogiene, apibarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama