Pyragas su varške ir ananasais

  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.
  • Kefyras , 200 ml
  • Cukrus , 180 gr.
  • Aliejus , 100 ml
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Kepimo milteliai , 12 gr.
Įdarui:
  • Varškė , 250 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Cukrus , 3 v.š.
  • Vanilinis cukirus , 1 a.š.
  • Konservuoti ananasai , 380 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Giliame inde išplakite kefyrą, kiaušinius, cukrų, tuomet supilkite aliejų ir vėl perplakite. Įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite, turi gautis grietinės tirštumo tešla.

  2. Įdarui skirtą varškę ištrinkite su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Nuo ananasų nupilkite skystį, juos supjaustykite gabaliukais.

  3. Kepimo formą patepkite aliejumi ar sviestu, supilkite tešlą, išlyginkite. Ant pyrago paskirstykite maždaug pusę varškės masės, tiesiog paliekant tarpus dėliokite po šaukštą varškės masės. Išdėliokite ananasų gabaliukus ir sudėkite likusią varškę.

  4. Pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.

  5. Labai skanus ir kvapnus pyragas!

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai (4)

Saule 2019-01-15 18:09
Receptas šiekt tiek nesąmoningas, kur dedasi kefyras ar pasūkos, tai reikia soda nugesinti, o ne kepimo miltelius dėti.
Fausta 2018-04-07 16:34
Kažkokia nesamone o ne pyragas
vilrima@gmail.com 2016-11-23 20:45
Receptas
Leo 2016-07-30 14:33
Kepiau jau kokius 5 kartus. Nu super super pyragas. Skanus lb lb. tik dedu maziau cukraus nes saldumo duoda ir ananasai:)

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama