Rauginti kopūstai, burokėliai, morkos

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
30
Ingredientai:
  • Kopūstai (nedideli) , 2 galv.
  • Burokėliai , 3 vnt.
  • Morkos , 3 vnt.
  • Česnakai , 4 skilt.
  • Druska , 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Burokėlius ir morkas sutarkuokite. Česnaką stambiai supjaustykite. Daržoves sumaišykite su druska, sudėkite į švarų indą, uždenkite lėkšte ant jos uždėkite sunkesnį svorį ir rauginkite 5 dienas. Kasdien permaišykite.

  2. Tinka tiekti kaip garnyrą, dėti į sriubas, troškinius.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

Zilvinas 2016-02-08 23:05
Skanu

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama