Rytietiškai marinuotas jautienos šašlykas

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Jautienos išpjova , 1,5 kg
Marinatui:
  • Sojos padažas , 0,5 stikl.
  • Česnakas , 6 skilt.
  • Tarkuotas imbieras , 1 v.š.
  • Rudasis cukrus , 2 v.š.
  • Sezamų aliejus , 2 v.š.
  • Ryžių actas , 1 v.š.
  • Čili , 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustykite stambokais, pailgais gabaliukais.

  2. Česnaką labai smulkiai supjaustykite, įmaišykite tarkuotą imbierą, sojos padažą, ryžių actą, sezamų aliejų, suberkite rudąjį cukrų, pagardinkite čili. Gautą marinatą užpilkite ant mėsos ir gerai ištrinkite.

  3. Viską sudėkite į gilesnį indą arba į tvirtą maišelį. Mėsą marinuokite bent 4 valandas arba pernakt.

  4. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų žarijų.

  5. Ryškaus skonio šašlykai puikiai tinka su ryžiais, lengvomis salotomis.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama