Ryžiai su vermišeliais

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Ryžiai , 1 stikl.
  • Ploni vermišeliai , 0,5 stikl.
  • Druska
  • Aliejus
  • Vanduo , 2,5 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepkite vermišelius aliejuje, kad gražiai apskrustų, po to išimkite ant sietelio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.

  2. Ryžius nuplaukite, apkepkite 3-4 minutes, užpilkite vandeniu taip, kad dengtų maždaug 1,5 cm.

  3. Sudėkite vermišelius, pagal skonį pabarstykite druska ir virkite, kartais patikrindami, ar netrūksta vandens ir ar jau išvirė. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 10-15 minučių.

  4. Tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kaip daržovių (pavyzdžiui, paprikų) įdaras.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai (1)

Laimis 2015-01-26 17:02
O tai kokie vermiseliai? nes ju buna ivairiu

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama