Ryžių ir lęšių blyneliai su įdaru

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Tešlai:
  • Ryžiai , 1 stikl.
  • Lęšiai , 100 gr.
  • Cukrus , 0,5 a.š.
  • Druska , 0,5 v.š.
  • Sviestas, išlydytas , 6 v.š.
Įdarui:
  • Bulvės , 8 vnt.
  • Imbiero milteliai , 1 a.š.
  • Paprika , 1 vnt.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Kmynai , 2 a.š.
  • Garstyčių sėklos , 2 a.š.
  • Ciberžolė , 2 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius ir lęšius užpilti vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

  2. Nusausinti ir sutrinti.

  3. Įmaišyti prieskonius ir sviestą. Uždengus palikti 2-3 val.

  4. Iškepti blynelius, įkaitintame aliejuje. Vienas blynas iš 2-3 šaukštų blynų tešlos.

  5. Išvirti bulves su lupenom.

  6. Nulupti ir sutrinti.

  7. Į bulves įmaišyti imbierą, susmulkintą papriką (arba paprikos miltelių), aliejų, kmynus, garstyčias ir ciberžolę.

  8. Blynelius perlenkti ir į vidų įdėti bulvių įdaro. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Daiva

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama