Ryžių ir varškės pudingas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Tešlai:
  • Ryžiai , 200 gr.
  • Varškė , 400 gr.
  • Sviestas , 50 gr.
  • Kiaušiniai , 3 vnt.
  • Cukrus , 100 gr.
  • Medus , 2 v.š.
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.
Reikės:
  • Pienas , 600 ml
  • Vanduo , 400 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių.

  2. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos.

  3. Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus.

  4. Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes).

  5. Supilstyti į kepimo formeles.

  6. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Lina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama