Ryžių ir varškės pudingas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Tešlai:
- Ryžiai , 200 gr.
- Varškė , 400 gr.
- Sviestas , 50 gr.
- Kiaušiniai , 3 vnt.
- Cukrus , 100 gr.
- Medus , 2 v.š.
- Vanilinis cukrus , 1 a.š.
Reikės:
- Pienas , 600 ml
- Vanduo , 400 ml
Gaminimo instrukcija:
Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos.
Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus.
Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes).
Supilstyti į kepimo formeles.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
Receptą atsiuntė:
Lina
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai