Salotos „Gėlėta pieva“
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
- Jautiena , 250 gr.
- Marinuoti agurkai , 3 vnt.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Morka , 1 vnt.
- Pievagrybiai , 250 gr.
- Kiaušiniai , 2 vnt.
- Sūris , 50 gr.
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Jautieną išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite.
Apkepkite grybus, sūrį sutarkuokite, agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Viską sumaišykite kartu su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Papuoškite petražolėmis, iš kiaušinių baltymų ir morkos padarytomis gėlytėmis.
Receptą atsiuntė:
Jovita
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai