Salotos „Gėlėta pieva“

  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Jautiena , 250 gr.
  • Marinuoti agurkai , 3 vnt.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Morka , 1 vnt.
  • Pievagrybiai , 250 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Sūris , 50 gr.
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.

  2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite.

  3. Apkepkite grybus, sūrį sutarkuokite, agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

  4. Viską sumaišykite kartu su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu.

  5. Papuoškite petražolėmis, iš kiaušinių baltymų ir morkos padarytomis gėlytėmis.

Receptą atsiuntė: Jovita

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama