Salotos „Jautukas“

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Virta/kepta jautiena , 200 gr.
  • Grybai , 200 gr.
  • Džiūvėsėliai
  • Pekino kopūstas , 250 gr.
  • Pomidorai , 2 vnt.
  • Majonezas , 300 gr.
  • Druska
  • Svogūnai , 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite svogūnus ir apkepkite, tada sumaišykite su grybais ir gaminkite dar 7 minutes.

  2. Supjaustykite jautieną ir kopūstą, viską sumaišykite su majonezu ir papuoškite iš pomidorų padarytu jautuku (žiūrėti nuotrauką).

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama