Sausainių ir varškės desertas „Namelis“

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
3
Ingredientai:
  • Varškė , 400 gr.
  • Grietinė , 3 v.š.
  • Cukraus pudros , 90 gr.
  • Paprasti sausainiai , 9 vnt.
  • Pienas , 100 ml
  • Šokoladas (papuošimui) , 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Inde labai gerai išplakite varškę, grietinę ir cukraus pudrą. Jeigu varškė sausa ir masė nesigauna vienalytė, lygi, tai įdėkite dar šaukštą grietinės, vėl perplakite.

  2. Sausainius trumpai pamirkykite piene.

  3. Maistinę plėvelę išskleiskite, ant jos sudėkite tris eiles sausainių po tris vienetus. Ant vidurinės sausainių eilės paskirstykite varškės masę. Kelkite plėvelės kraštus taip, kad šonuose esantys sausainiai susiliestų ir susiformuotų namelis. Plėvelę tvirtai užsukite.

  4. Desertą dėkite į šaldytuvą ir šaldykite 6-8 valandas arba pernakt.

  5. Sušaldytą desertą papuoškite lydytu šokoladu.

  6. Varškės masę galite pagerinti šokolado gabaliukais, džiovintais vaisiais, uogomis, riešutais, kokosų drožlėmis ar uogiene.

Receptą atsiuntė: Rita

Komentarai (3)

Onutė 2016-10-01 08:52
Labai skanus desertas. Esu ne vieną kartą dariusi.
Ramunė 2016-09-09 21:54
Varškę pagardiname įdedami citrinos ir razinu :)
Graztukas 2016-09-07 18:41
Aciu ,kad priminete receptuka.Tai tikrai skanus ir nesudetingas desertas

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama