Senoviški skaniausieji vafliai

4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 8
  • Cukrus , 280 gr.
  • Sviestas , 560 gr.
  • Miltai , 560 gr.
  • Aliejus , 1 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Supilkite lydytą, pravėsusį sviestą, išmaišykite. Tuomet supilkite aliejų, suberkite miltus, išmaišykite.

  2. Gerai įkaitinkite vaflinę, dėkite 2 šaukštus tešlos, uždenkite. Kepkite reikia maždaug 5 min., jeigu turite senovinę, kvadratinę vaflinę. Jeigu vaflinė kitokia, tešlos kiekis ir kepimo laikas gali skirtis.

  3. Iškeptus vaflius iškart susukite.

  4. Labai skanūs, vaikystę primenantys vafliai! Juos galima įdaryti karameliniu kondensuotu pienu, kondensuoto pieno ir sviesto kremu, plakta grietinėle ir uogomis, šokoladiniu riešutų kremu.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama