Šiltos pievagrybių salotos

5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 500 gr.
  • Sūris , 150 gr.
  • Kukurūzai , 1 skard.
  • Svogūnai , 2 vnt.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Majonezas , 2 v.š.
  • Druskos, pipirų , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite įkaitintame aliejuje iki kol pagels. Tuomet sudėkite pavalytus, kubeliais pjaustytus grybus ir viską kepinkite dar 5 - 10 min.

  2. Sūrį sutarkuokite ir įmaišykite į dar šiltus grybus (šiek tiek sūrio galite pasilikti papuošimui).

  3. Į salotas įmaišykite nusunktus kukurūzus.

  4. Salotas pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite trupučiu majonezo.

  5. Salotas tiekite dar šiltas. Jas galima pagardinti įvairiais smulkintais žalumynais. Jos tinka kaip garnyras prie mėsos, paukštienos patiekalų.

Receptą atsiuntė: Elvyra

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama