Šokoladinis padažas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
- Kartusis šokoladas , 40 gr.
- Kondensuotas pienas , 120 gr.
- Sviestas , 15 gr.
- Karti kakava , 1 v.š.
- Grietinėlė, neriebi , 60 ml

Gaminimo instrukcija:
Pasiruoškite vandens garų vonelę - į puodą pilkite vandens, ant jo pastatykite karščiui atsparų indą ir kaitinkite iki kol vanduo užvirs.
Virš garų kaistančiame inde ištirpinkite šokoladą ir sviestą, maišykite iki vienalytės konsistencijos. Ugnį išjunkite.
Į sviesto ir šokolado masę įmaišykite kakavą, gerai permaišykite. Tuomet sudėkite kondensuotą pieną, vėl išmaišykite. Galiausiai supilkite grietinėlę ir vėl permaišykite.
Padažas gaunasi pakankamai tirštas, bet tekantis, jis nesustingsta, tad netiks glazūravimui. Šį padažą skanu patiekti prie blynų, skrebučių, pyrago riekelės ar bandelės, vaisių ir ledų.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai