Šokoladinis pudingas su riešutais

  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Pudingui:
  • Miltai , 75 gr.
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.
  • Sviestas , 200 gr.
  • Riešutai , 150 gr.
  • Džiūvėsėliai , 250 gr.
  • Šokoladas , 250 gr.
  • Kiaušiniai , 4 vnt.
  • Cukraus pudra , 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijokite miltus ir kepimo miltelius, sviestą stambiai sutarkuokite.

  2. Riešutus sumalkite ir sumaišykite su maltais džiūvėsėliais ir tarkuotu šokoladu.

  3. Trynius išsukite su cukraus pudra, sumaišykite su išplaktais baltymais.

  4. Į sviestą suberkite sausų produktų mišinį, išmaišykite, supilkite kiaušinių masę ir taip pat gerai išmaišykite.

  5. Ištepkite sviestu karščiui atsparią formą, sukrėskite į ją masę, palyginkite, pridenkite folija ir kepimo popieriumi, apriškite.

  6. Įstatykite į didesnį puodą, pripilkite tiek vandens, kad apsemtų daugiau nei pusę, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 val.

Receptą atsiuntė: Vaida

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama