Špinatais įdaryti Canneloni

  •  
  • 3.4 5 5
  •  
  • 3.4 5 5
  •  
  • 3.4 5 5
  •  
  • 3.4 5 5
  •  
  • 3.4 5 5
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Špinatai , 100 gr.
  • Sūris, Ricotta , 500 gr.
  • Parmezano sūris , 200 gr.
  • Druska , 1 žiups.
  • Pipirai , 1 žiups.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Konservuoti pomidorai , 300 gr.
  • Kumpis , 100 gr.
  • Canneloni makaronų , 200 gr.
  • Aliejus , 50 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo indą ištepti su riebalais. Dubenyje sumaišyti smulkintus špinatus ir ricotta sūrį.

  2. Pridėti parmezano sūrį, druską ir pipirus. Šia mase užpildyti makaronus ir juos sudėti į kepimo formą.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti smulkintą svogūną su česnaku. Kai apskrus, sudėti pomidorus.

  4. Pakaitinti 5 minutes, tada pridėti špinatų, viską pamaišyti ir pakepti kol špinatai suminkštės. Gautą masę užpilti ant formoje sudėtų prikimštų makaronų. Viską apiberiame tarkuotu sūriu.

  5. Canneloni kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė: Vitalija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama