Su daržovėmis troškinta jautiena

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Sriubai:
  • Jautienos kumpis , 1 kg
  • Pomidorai , 4 vnt.
  • Paprika , 2 vnt.
  • Aitrioji paprika , 1 vnt.
  • Svogūnai , 2 vnt.
  • Bulvės , 1 kg
  • Baltas vynas, sausas , 60 ml
  • Bazilikai , 2 žiups.
  • Lauro lapai , 3 vnt.
  • Druska , 4 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustykite gabaliukai ir išvirkite.

  2. Кai mėsa bus beveik išvirusi, ją išimti, sultinį perkošti.

  3. Puode susloksniuokite: griežinėliais supjaustytus pomidorus, mėsą, žiedais supjaustytas paprikas ir svogūnus, bulves. Pasūdyti.

  4. Apipilkite sultiniu, kad jis dengtų bulves.

  5. Puodą uždengti ir virti maždaug 45–50 minučių ant labai mažos ugnies.

  6. Po to įpilti vyno, sudėti lauro lapus ir delnuose sutrintus džiovintus bazilikus.

  7. Dar patroškinti 5–7 minutes ant mažos ugnies.

Receptą atsiuntė: Vaida

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama