Sūrio ir svogūnų sriuba

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Sriubai:
  • Vanduo , 3 l
  • Mėsa , 200 gr.
  • Svogūnai , 10 vnt.
  • Sviestas , 100 gr.
  • Grietinėlė , 250 ml
  • Fermentinis sūris , 450 gr.
  • Druska , 1 žiups.
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.
  • Pistacijos , 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.

  2. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Kiaulieną ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.

  3. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.

  4. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.

  5. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Livija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama