Sūrio sriuba

  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Vištų ketvirčiai , 2 vnt.
  • Lydyti sūreliai , 2 vnt.
  • Vanduo , 2,5 l
  • Bulvės , 4 vnt.
  • Morka , 1 vnt.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Druska, pipirai, lauro lapai, kiti mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
  • Skrebučiai , 1 sauj.
  • Žalumynai , 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų ketvirčius (galima naudoti ir kitas vištos dalis) užpilkite 2,5 litro vandens ir ant nedidelės ugnies išvirkite sultinį, nugraibykite susidariusas putas, sultinį pagardinkite pipirų grūdeliais, lauro lapeliais. Ketvirčius išimkite, nukaulinkite, paukštieną supjaustykite ir grąžinkite į sultinį.

  2. Bulves supjaustykite kubeliais, suberkite virti į sultinį. Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir apkepinkite. Kepintas daržoves dėkite į sriubą. Bulvėms išvirus viską pertrinkite. Tuomet sudėkite lydytus sūrelius, pagardinkite mėgiamais prieskoniais ir šildykite iki kol sūreliai išsilydys.

  3. Sriubą tiekite su skrebučiais ir smulkintais žalumynais.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (2)

brone 2017-10-13 11:09
nemegstu trintu sriubu
brone 2017-10-13 11:08
nemegstu trintu sriubu

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama