Švieži bulviniai blynai su varškės padažu

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Bulvės , 8 vnt.
  • prieskoniai bulvėms
  • aliejus kepimui
  • Varškė , 200 gr.
  • Pienas , 100 ml
  • Grietinė , 100 gr.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su prieskoniais. Į įkaitintą keptuvę sudėkite tarkuotas bulves ir mentle šiek tiek paskirstykite bei paspauskite, kad tarkiai pasiskirstytų tolygiai.

  2. Kepkite, kol blynelio apačia gražiai paskrus, tuomet apverskite ir pakepinkite kitą pusę. Kol blyneliai keps, pasigaminkite padažą: varškę sutrinkite per tinklelį ir sumaišykite su grietine, pienu bei druska. Padažas gausis gana sūrus, taigi į pačius blynelius nepridėkite per daug prieskonių.

Receptą atsiuntė: Vilma

Komentarai (4)

dina 2013-11-11 19:58
viskas! rytoj pietums bulviniai blynai :)
Algimantasbus 2012-07-18 17:40
blynai,bulviniai blynai tai skanumynai karo metu...
nesupratau 2012-06-25 10:35
O prie ko čia Anglijos virtuvė? Būtent čia ir radau šį receptą
IRENA 2012-04-23 11:36
LABAI skanu pabandykit pasigamint

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama