Svogūnų padažas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Padažui:
  • Svogūnai , 5 vnt.
  • Česnakai , 3 skilt.
  • Pomidorai , 3 vnt.
  • Druska , 1 žiups.
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

  2. Po to svogūnus nusausiname ir pakepiname svieste ar aliejuje 1-2 min.

  3. Į keptuvę su svogūnais sudedame pomidorų tyrelę. Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu, nulupame odelę ir pomidorų minkštimą sutriname trintuvu – štai ir pomidorų tyrelė.

  4. Įberiame prieskonių (pagal skonį), smulkiai supjaustytas česnako skilteles.

  5. Nuolat pamaišant kaitiname 3 min.

  6. Paprastas, bet skanus padažas, šaltas net skanesnis.

Receptą atsiuntė: Evelina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama