Traškūs kaulienos kepsneliai su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Kiaulienos nugarinė , 500 gr.
- Sviestas , 3 v.š.
- Garstyčios , 5 v.š.
- Džiūvėsėliai , 0,5 stikl.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Čiobreliai , 1 žiups.
- Česnakinė druska , 1 žiups.

Gaminimo instrukcija:
Svogūną sutarkuokite arba labai smulkiai supjaustykite. Nugarinę supjaustykite nedideliais gabaliukais, juos pamuškite. Mėsos kepsniukus porai valandų (galima ir nakčiai) dėkite į svogūnų tarkius - mėsa bus labai minkšta.
Sviestą ištirpinkite ir sumaušykite su garstyčiomis. Šia mase aptepkite kiekvieną pasimarinavusį (svogūnų likučius nuvalykite) mėsos gabaliuką iš abiejų pusių.
Džūvėsius, čiobrelius, česnakinę druską sumaišykite. Į mišinį dėkite sviestu ir garstyčiomis apteptus mėsos gabaliukus, trupinius prie jų prispauskite.
Kepsnelius dėkite į riebalais pateptą kepimo indą ir šaukite į iki 200° įkaitintą orkaitę. Kepkite neuždengtus apie 10-15 min., tada apverskite ir kepkite dar 5-10 min.
Patiekite su patinkančiu garnyru.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)