Traškūs kaulienos kepsneliai su garstyčiomis

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė , 500 gr.
  • Sviestas , 3 v.š.
  • Garstyčios , 5 v.š.
  • Džiūvėsėliai , 0,5 stikl.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Čiobreliai , 1 žiups.
  • Česnakinė druska , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną sutarkuokite arba labai smulkiai supjaustykite. Nugarinę supjaustykite nedideliais gabaliukais, juos pamuškite. Mėsos kepsniukus porai valandų (galima ir nakčiai) dėkite į svogūnų tarkius - mėsa bus labai minkšta.

  2. Sviestą ištirpinkite ir sumaušykite su garstyčiomis. Šia mase aptepkite kiekvieną pasimarinavusį (svogūnų likučius nuvalykite) mėsos gabaliuką iš abiejų pusių.

  3. Džūvėsius, čiobrelius, česnakinę druską sumaišykite. Į mišinį dėkite sviestu ir garstyčiomis apteptus mėsos gabaliukus, trupinius prie jų prispauskite.

  4. Kepsnelius dėkite į riebalais pateptą kepimo indą ir šaukite į iki 200° įkaitintą orkaitę. Kepkite neuždengtus apie 10-15 min., tada apverskite ir kepkite dar 5-10 min.

  5. Patiekite su patinkančiu garnyru.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

baisu 2014-10-25 20:41
Nu kaip galima šauti į orkaitę... Po kiekvieno kepsnio naują orkaitę pirkti? Atsiprašau, bet nesu milijonierius. Gerai, kad dar nepasiūlė susprogdint...

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama