Trinta pomidorų sriuba

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Konservuoti pomidorai , 800 gr.
  • Morkos , 2 vnt.
  • Bulvės , 3 vnt.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Bazilikai , 2 a.š.
  • Česnako skiltelių , 4 vnt.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
  • Cukrus , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnako skilteles išspauskite ir apkepinkite aliejuje. Verskite į puodą.

  2. Kitas daržoves pasmulkinkite, verskite į puodą. Supilkite visą skardinę pomidorų su skysčiu. Virkite iki kol daržovės bus minkštos, dėkite prieskonių ir pertrinkite maisto smulkintuvu. Paragaukite ar sriuba nėra rūgši, jeigu rūgšti, tai įberkite šiek tiek cukraus ir vėl ragaukite iki kol subalansuosite patinkanti skonį.

  3. Atskieskite iki norimo tirštumo ir dar kartą užvirinkite.

  4. Ypač skanu tiekti su šviežiais, smulkintais svogūnų laiškais ir smulkiai patrupintu mėlynuoju pelėsiniu sūriu, tačiau galima tiekti ir su batono skrebučiais bei užberti tarkuoto kietojo sūrio. Papuoškite šviežių bazilikų šakele.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama