Trinta špinatų sriuba

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Sriubai:
  • Sultinys , 150 gr.
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 30 gr.
  • Bulvės , 30 gr.
  • Svogūnas , 30 gr.
  • Salieras , 30 gr.
  • Aliejus , 30 gr.
  • Špinatai , 30 gr.
  • Sūris , 40 gr.
  • Bulvių košė , 30 gr.
  • Prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintoje keptuvėje išlydykite tarkuotą sūrį, nuimkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

  2. Supjaustykite svogūną, bulves ir salierą.

  3. Į indą įpilkite aliejaus, sudėkite daržoves ir troškinkite 6 min.

  4. Supilkite sultinį ir troškinkite dar 7 min., kol suminkštės daržovės. Viską pertrinkite.

  5. Viską pertrinkite, supilkite atgal į puodą, pagardinkite prieskoniais, supilkite grietinėlę, sudėkite pjaustytus špinatus ir užvirinkite.

  6. Patiekdami į lėkštės vidurį sudėkite bulvių košę ir pilkite sriubą. Į košę įsmeigiame iškeptą sūrio blynelį. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Anika

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama