Trinta sriuba su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
- Sultinys , 0,5 l
- Pievagrybiai , 600 gr.
- Svogūnai , 1 vnt.
- Miltai , 3 v.š.
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 ml
- Druska , 1 žiups.
- Pipirai , 1 žiups.
- Petražolės , 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
Svogūną ir pievagrybius supjaustykite, pakepinkite apie 10 minučių.
Supilkite ant viršaus sultinį.
Iš miltų ir 5 šaukštų vandens paruoškite tyrę, supilkite ją į sultinį.
Keletą minučių pavirkite, nukaiskite. Pertrinkite sriubą.
Vėl pakaitinkite sriubą, bet neužvirinkite. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir vėl nukaiskite.
Papuoškite žalumynais, patiekite su skrebučiu.
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (2)