Trinta sriuba su pievagrybiais

  •  
  • 2.5 4 2
  •  
  • 2.5 4 2
  •  
  • 2.5 4 2
  •  
  • 2.5 4 2
  •  
  • 2.5 4 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Sultinys , 0,5 l
  • Pievagrybiai , 600 gr.
  • Svogūnai , 1 vnt.
  • Miltai , 3 v.š.
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 ml
  • Druska , 1 žiups.
  • Pipirai , 1 žiups.
  • Petražolės , 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir pievagrybius supjaustykite, pakepinkite apie 10 minučių.

  2. Supilkite ant viršaus sultinį.

  3. Iš miltų ir 5 šaukštų vandens paruoškite tyrę, supilkite ją į sultinį.

  4. Keletą minučių pavirkite, nukaiskite. Pertrinkite sriubą.

  5. Vėl pakaitinkite sriubą, bet neužvirinkite. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir vėl nukaiskite.

  6. Papuoškite žalumynais, patiekite su skrebučiu.

Komentarai (2)

Sima 2012-11-08 23:30
ji*
Sima 2012-11-08 23:30
Man jo gavosi tokia pilkos spalvos, net slykstu valgyt buvo..

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama