Troškinta jautiena su morkomis
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Jautiena , 700 gr.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Morka , 1 vnt.
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Lauro lapai , 3 vnt.
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite mėsą gabaliukais, sudėkite į puodą ar troškintuvą ir užpilkite vandeniu taip, kad dengtų maždaug 1,5 cm. Pabarstykite druska, pipirais, įmeskite porą lauro lapų. Virkite 30-40 minučių, kol skysčio beveik nebeliks. Likutį perpilkite į puodelį, lauro lapus išimkite.
Įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite nuskustą ir supjaustytą morką, patroškinkite 5-7 minutes.
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, troškinkite 5 minutes, įpilkite stiklinę arba pusantros vandens (galite naudoti ir likusį skystį), įmeskite lauro lapelį, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 1-1,5 valandos.
Paruošta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Receptą atsiuntė:
Jolanta
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai