Troškinta jautiena su morkomis

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Jautiena , 700 gr.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Morka , 1 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • Lauro lapai , 3 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite mėsą gabaliukais, sudėkite į puodą ar troškintuvą ir užpilkite vandeniu taip, kad dengtų maždaug 1,5 cm. Pabarstykite druska, pipirais, įmeskite porą lauro lapų. Virkite 30-40 minučių, kol skysčio beveik nebeliks. Likutį perpilkite į puodelį, lauro lapus išimkite.

  2. Įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite nuskustą ir supjaustytą morką, patroškinkite 5-7 minutes.

  3. Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, troškinkite 5 minutes, įpilkite stiklinę arba pusantros vandens (galite naudoti ir likusį skystį), įmeskite lauro lapelį, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 1-1,5 valandos.

  4. Paruošta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Receptą atsiuntė: Jolanta

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama