Tuno mišrainė - užtepėlė per 5 min.

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Konservuotas tunas , 2 skard.
  • Svogūnas , 0,5 vnt.
  • Konservuoti kukurūzai , 4 v.š.
  • Kaparėliai , 1 v.š.
  • Majonezas , 2 v.š.
  • Garstyčios , 1 a.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
  • Citrinų sultys , 1 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo tuno (tinka ir savo sultyse, ir aliejuje) nuspauskite skystį. Sumaišykite su smulkiai sukapotu svogūnu, kaparėliais (galite jų nenaudoti), kukurūzais. Sumaišykite su majonezu, garstyčiomis, pagardinkite juodaisiais pipirais, druska, šlakeliu citrinų sulčių. Išmaišykite ir palikite valandėlę šaldytuve.

  2. Šią užtepėlę lengva pakeisti pagal savo skonį. Pavyzdžiui, galima įdėti virto kiaušinio, salierų, paprikų, agurkų (jeigu juos naudosite, tai reikės iškart valgyti, nes agurkai greitai pavandenija), žalumynų...

  3. Tuno užtepėlę tiekite su krekeriais, kepta ar skrudinta duona, agurkų griežinėliais. Jos galima dėti į krepšelius ar ja patepti lavašą, susukti ir supjaustyti.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama